Wauw Logo Wauw Logo

Slider

Organisatie

Stichting Wauw Wenst wordt geleid door een enthousiast bestuur.

Het bestuur bestaat uit:
Anke Hurkmans - bestuurder Wauw speciaal voor jou
Rachel Beterams - voorzitter
Rens Pijpers - penningmeester / secretaris
Wendy Volleberg - bestuurslid
Christinet Appeldoorn - bestuurslid
Diana Aengenend - bestuurslid

Het bestuur gaat zich inzetten om de wensen te vervullen. Het vervullen van deze wensen is heel erg afhankelijk van de inkomsten van Stichting Wauw Wenst. Het is mogelijk via sponsoring maar ook om ‘Vrienden van’ of ‘ambassadeur’ van Wauw Wenst te worden.

Doel van de stichting

De stichting is in het leven geroepen voor kinderen binnen maar ook buiten Wauw speciaal voor jou met een indicatie.  Deze kinderen hebben gewone dromen en wensen zoals alle kinderen. Echter praktisch en financieel gezien is het voor deze groep kinderen veel minder vanzelfsprekend dat ze uitkomen. Stichting Wauw Wenst heeft zich tot doel gesteld om deze dromen waar te maken. 

Stichting Wauw Wenst wil deze kinderen een mooie dag verzorgen. Dat doen we door wensen van deze kinderen in vervulling te laten gaan. Het uitgangspunt hierbij is om zoveel als mogelijk lokale partijen en vrijwilligers te betrekken teneinde een win-win situatie te creëren. Ook het ontzorgen van de thuissituatie vinden wij belangrijk. De kinderen beleven een fijne dag, ouders kunnen zo’n dag even de zorgen vergeten en even op adem komen.